ORKA d.o.o. Osječka Radionica Kvalitetnih Aplikacija

ORKA je tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom specijalizirana za izradu visokokvalitetnih ERP (Enterprise Resources Planning) poslovnih informatičkih rješenja – kako za veće tako i za manje korisnike.

Naše poslovno rješenje je WEB aplikacija napravljena prateći zahtjeve i standarde tehnologije, zakona i naravno korisnika.
Ne zahtjeva nikakvu instalaciju (ako se radi o modelu putem CLOUD instance), omogućava Vam pristup preko velikog broja uređaja bez obzira na Vašu lokaciju.

ORKA razvojni tim čine iskusni ljudi, susretljivi i profesionalni stručnjaci koji svakom pojedinom klijentu pridaju jednako pažnje. Svaki novi projekt za nas predstavlja novi izazov i njegovu rješavanju pristupamo ozbiljno i s entuzijazmom. Naš rad, iskustvo i profesionalnost prepoznali su mnogi zadovoljni klijenti diljem Republike Hrvatske i šire, što je najbolja potvrda kvalitete naših softverskih rješenja.

Ukoliko želite saznati nešto više o našoj tvrtci, upoznati naš razvojni tim, vidjeti tko smo i što proizvodimo u našoj informatičkoj radionici… na pravom ste mjestu.

Imate bilo kakav upit za nas, zanima Vas zaposlenje ili ste zainteresirani za poslovnu suradnju?

Stojimo Vam na raspolaganju… slobodno nas kontaktirajte na orka@orka.hr

Themes and Plugins - Wordpress Commerce